Kwaliteit


Bij Peeters Vlees B.V. staan de kwaliteit van de producten, de service en het vakmanschap hoog in het vaandel. Het bedrijfspand is in samenspraak met de Rijkskeuringsdienst voor Vee & Vlees (RVV) qua eisen, indeling en routing tot stand gekomen zodat er een B, C & Q EEG erkenning is verleend onder nummer 634. Het productieproces is voorzien van een goedgekeurd (HACCP) procesbeheerssysteem zodat Peeters Vlees B.V. haar klanten de verzekering kan geven dat de producten veilig en op de juiste wijze worden geproduceerd.

Afgezien van de regelgeving waar het vleeswarenproductiebedrijf aan voldoet, is de kwaliteitszorg bij Peeters Vlees vooral gewaarborgd door de liefde voor het vak van de medewerkers. Het productieteam bestaat stuk voor stuk uit vakmensen die door zorgvuldig gebruik van apparatuur en grondstoffen producten van constante kwaliteit afleveren. Ambacht betekent handwerk. Bij ambachtelijk werken horen eigenschappen als vakkennis, persoonlijke aanpak en goede kwaliteit. Daarom werkt Peeters Vlees B.V. nog steeds op ambachtelijke wijze. Niet voor niets werd Peeters' boerenmetworst, de Brabantse droge worst bereid op de echte ‘ouderwetse' manier, meteen een doorslaand succes. En de Brabantse boerenmetworst is slechts één van de vele kwaliteitsproducten die Peeters Vlees produceert.

“Momenteel met de industrialisering van een groot aantal voedingsproducten wordt er terecht erg gelet op hygiëne- en kwaliteitseisen, maar wordt de smaak- en het smuleffect heel vaak vergeten. Dat is zeker niet het geval bij Peeters Vlees B.V.!” , schreef dierenarts Frans van Gool vanuit Lyon, Frankrijk, na het proeven van zult die door Peeters Vlees was geproduceerd.